Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výlet na Kleť

14. 10. 2007

                                           Výlet na Kleť

Na tento výlet jsme byli pozvání a rádi jsme se ho zůčastnili. Na výlet jsme vyrazili v sobotu 29.9.07. Sejit jsme se měli na parkovišti pod Kletí a tak jsem já + Barča, Nikola + Nancy a Patra+ Ketty měli sraz na vlakovým nádraží. Byla to moje a Barči druhá jízda vlakem, kterou jsme úspěšně absolvovaly, i když jsme zpočátku nemohly najít ten správný vlak :-D. Ale i ten jsme našli a mohly jsme vyrazit směr Holubov. A ten jsme po zhruba 40. minutách jízdy konečně uviděli :o).

Tam už na nás čekala Lenka z Dennym, chvíli po nás dorazila Klára s Britney. No a už jsme čekali jen na Toma se Samem a pak už jsme mohli vyrazit na parkoviště, kde už čekala Eliška se ségrou a se Sanym. To už jsme byli všichni a mohli jsme vyrazit. Najít tu zprávnou cestu a hurá nahoru :o)).

Když jsme našli cestu, tak pejsani konečně mohlí lítat podle jejich libost, kde chtěj :)). Barča lítala sem a tam, oči jí jenom svítili, prostě byla ve svým živlu. Takovej můj malej hyperaktivní blázen :-D.

Cestu jsme si vybrali po stezkách, aby se nám lépe šlo, ale hlavně aby si to pejsani a i taky mi užili :o). Byla to teda dálka. Jsem myslela, že tam ani nedojdu :-D. Ale došli jsme všichni. Tam jsme se usadily, naobědvali, pejsci mohli zatim odpočívat, i když takovýhle slovo Báře zrovna nic neříkalo :-).

Taky jsme šli nahoru na rozhlednu a tam jsme udělali, taky par fotek. No a pak už jsme pomalu vyrazili naspátek, někdy trochu smykem, chvíli jsme taky nevěděli jestli jdem správně, ale na konec jsme úspěšně našly parkoviště a vyrazili jsme každý nějakým směrem domů.

Výlet byl mooc fajn a snad někam, zas společně vyrazíme :). Tady jsou nějaký fotečky, zbytek v menu různé fotky :).

Obrazek

(Více fotek po kliknutí na fotku)