Jdi na obsah Jdi na menu
 


Táborský hopík + Cocker´s Cup

21. 8. 2009

                                  Táborský hopík + Cocker´s Cup

O víkendu 15.-16.8.09 jsme byly na agility závodech v Soběslavi. A musim říct, že to byli jedny z těch nejlepších, ne-li nejlepší agility závody na kterých jsme kdy byli. Naše výkony sice nebyli nejlepší, ale sranda byla veliká. Že by za to mohl úpal ? :-D

V sobotu jsme měli před 6 hodinou sraz s Marťou a Baruškou, Andrejkou a Shegy, Nikčou a Nancy a s Klárou a Gremmi a společně jsme razily vlakem do Soběslavi. Vlak jsme stihli jen tak tak a protože v kupéčkách bylo dost plno, tak jsme se museli rozdělit. Hned po ránu se nám podařilo trošíčku zazmatkovat a tak se stalo, že jseme spolu s Marťou a  Andrejkou vystoupili již ve Veselí nad Lužnicí :o)), viď Marťo :o))? Už toto slibovalo, že víkend bude opravdu hoodně náročnej :o)).

Prohlídka byla už od 8 hodin a od 8:15 se začínalo běhat. Parkury nám stavěl Slovenský rozhodčí Pavol Vakonič.

Jumping - DIS (Tak to nemohlo dopadnout jinak. Ani po prohlídce jsem nevěděla jak to mám běžet a to hlavně kvůli tomu, že slalom byl postavený tak, že se ho prakticky nedalo běžet na levou ruku a vzhledem k tomu, že Barča ho umí jen na levou tak to byl docela problém. Pokusila jsem se jí vést na levou, ale Barča mi místo do slalomu šla přeskočit dálku. Nutno dodat, že takových psů bylo víc).

SA2 - 3.místo/6; 1 odmítnutí; 58, 69; 0,69 tr. bodů za čas (Zkouška se mi líbala, byl to moc pěkněj parkur. Barči běhání, ale už nikoliv. Škoda zbytečné odmítačky na tunelu. To jsem opravdu nečekala. Barča koukala úplně jinam :o(.)

Open - 8.místo/25; 1 chyba (Tak open si nevybavuju, vůbec nevim jak vypadal. Chybu jsme měli na zóně u kladiny)

Sobota z pohledu běhání ještě nějak ušla. Ke spokojenosti mám ale hoodně daleko. Dvakrát mi udělala odmítačku u tunelu, což mi nikdy dřív neudělala. Navíc to nebyli vůbec těžké náběhy. No ale nasmály jsme se perfektně. Andrej ještě jednou se omlouvám. Vážně vypadáš na víc :o)).

V neděli nás čekalo opět brzké vstávání a to samé co v sobotu. S tím rozdílem, že tentokrát s námi už nejela Marťa s Baruškou :o(. Tentokrát, již poučené z předešlého dne jsme vystoupili "až" v Soběslavi.

Jumping - 10.místo/25, 1 odmítnutí; 37,35; tr. body za čas 2,55 (Když jsem si prohlížela parkur se zděšením jsem zjistila, že má ještě horší náběh do slalomu než ten včerejší jumping. Nakonec se nám slalom povedl perfektně. Odmítnutí jsme měli na skočce, kdy jsme si Barču nestáhla. Věřila jsem, že na tu skočku půjde, ale bohůžel).

SA2 - 2.místo/6; 50,56; st. čas 52; 1 odmítnutí (Zkouška opět pěkná. Odmítnutí tentokrát na slalomu. A to to byl lehký náběh, proti tomu ranímu jumpingu).

Open - 6.místo/25; 56,16; 10,16 tr. bodů za čas; čistý běh (Uvažovala jsem, že se na open vykašleme. Vedro ukrutný a Barča toho měla plné packy :o).  Říkala jsem si, že si projdu parkur a uvidim. Parkur byl velice zajímavý a jak se pak i ukázalo moc týmů ho nedoběhlo a čistě ho doběhli asi jen 2 nebo 3 týmy. U nás to nebylo tak, že by jsme ho zaběhly čistě, my jsem ho prošly čistě :o). Doslova a do písmene. Takhle jsem Barču na parkuru ještě nezažila :o((. Pak jsem hodně litovala, že jsem ho s Barčou šla.)

V součtech jsme se v neděli umístily na 8.místě (teda aspoň myslim).

Sečteno a podtrženo - Barča mi dokazuje závody co závody, že tréninky jsou super a baví jí, ale závody, to už je jiné kafe. Když běhá na tréninku dá do toho všechno, ale na závodech ne. Ale i tak bych řekla, že se začíná víc srovnávat a víc na mě reaguje a je z toho i míň disků a začíná být spolehlivější, i když vždycky mě něčím překvapý :o).

Co se týče závodů, jak jsem již psala byli určitě jedny z těch nejlepších. Oba dva dny byli opravdu pohodové a padala jedna perla za druhou :-D. Hold, když se sejde tolik praštěných lidí... :-D.

Fotky zde