Jdi na obsah Jdi na menu
 


26.-27.9.09 - MČRM

3. 10. 2009

                         26.-27.9.09 - MČRM v Opatovicích nad Labem

Minulý víkend jsme byli na agility závodech na MČRM. Vyráželi jsme v sobotu brzy ráno, aby jsme byli v čas v Opatovicích nad Labem, které se nacházejí blízko Hradce Králové.  Místo konání závodů bylo na pěkném fotbalovém hřišti, které měli super povrch na běhání.

Jako první běh nás čekala hra, kterou nám postavil Petr Dostál. Parkur měl 12 překážek a byl postavený do čtverce. Každý si mohl vybrat na jaké skočce začne, na jaké zkončí. Jediná podmínka byla překonat všechny překážky. My jsme z toho nedělali vědu a tak jsme si z toho udělali rovinky na rozběhání. Výsledkem je 23.místo/25. Čas 20,93; pr. rych. 4,78.

Pak byl na řadě parkur agilit družstev, který nám postavil Antonín Diviš. Se začátku jsme nevěděli s kým budem běhat v týmu, nakonec to dopadlo, že jsme běhali v družstvu Nikols team. Běhali jsme ve složení Nikola Schneiderová + KKCHS Nancy, Nikol Hortová + KKCHS Angee, Zuzana Šebková + KKCHS Charlie a já + Barča. Mě osobně se parkur líbil, s Barčou jsme ho zaběhli bez chyby. Celkově se nám podařilo vybojovat 2.místo/11. Vůbec jsme to s holkama nečekali a měli jsme z toho obrovskou radost. Holky děkujeme!!!

Jako poslední nás čekal parkur jednotlivců - jumping. Autorem parkuru byla Jiřina Máčková, která postavila také velice pěkný parkur, nepřišel mi ani nějak moc složitý. Čas 50,00, 0 chyb a odmítnutí, tr. body za čas 8,00; pr. rychlost 3,26; 12.místo/26

Další den, nás čekali už jen dva běhy. Prvním byli opět družstva, ale tentokrát jumping, který nám postavila J. Máčková. Bohůžel naše šance na umístění jsme defakto pohřbili my, když jsem se ztratila na parkuru. Bohůžl když mi došlo, že Barču navádim na jinou překážku, tak už bylo pozdě... Zbytek týmu doběhl celkem se 40,79 tr. bodů, což znamenalo 10.místo a celkově v součtech 6.místo.

Jako poslední běh nás čekal běh jednotlivců agility, který byl řekla bych dost těžký, čemuž odpovídal i počet diskvalifikací. Nám se běh vůbec nepovedl. Povedlo se mi pro změnu zavadit o tunel, když jsem Barču naváděla na kladinu a zbytek běhu jsme tak nějak doklepali. Čas 64,80; 2 odmít. a 1 chyba, celkem tr. body 35, 80; pr. rych. 2,82; 8.místo/26

V součtech jednotlivců SA jsme se umístili na 5.místě. Což jsem se docela divila. Čekala jsem, že budem tak 20.

Závody byli super. S Barčou jsme si to moc užili a je škoda, že nemůžeme jet i příští rok.