Jdi na obsah Jdi na menu
 


Březnové dvojzkoušky

21. 3. 2010

                                          Březnové dvojzkoušky

O víkendu 13.-14.3. jsme byly na druhých letošních závodech. Tentokrát to byli závody na "našem" domácím cvičáku. Dvojzkoušky posuzoval pan rozhodší Zdeňěk Spolek, který stavěl po oba dva dny pěkné, běhavé parkury. Nebyli nijak těžké, což nám vyhovovalo.

SA2 - 1./9; čas 47,06; 0 chyb a odmítnutí; prům.r. 3,44 - 1. splněná zkouška do A3

SA2 - 4./9; čas 50,19; 2 chyby a 0 odmítnuí, prům. r. 3,75

Konečně se nám podařilo zaběhnout nějakou zkoušku bez tr. bodů za čas a tak máme první zkoušku do A3. První běh byl takový opatrnější, ale nakonec jseme ho zvádly. Ve druhém běhu nám dělaly problémy zónovky. První zóna byla na houpačce. Barča se zarazila před zónou a nechtěla jí sejít a nakonec jí seskočila ze strany. Druhá pak byla na áčku. I přesto jsem měla radost, že Barča běžila rychleji než v té 1. zkoušce. To bylo asi tou zimou :o)). V součtech jsme pak zkončily na pěkném 2.místě.

SA2 - 1./6; čas 49,53; 0 chyb a odmítnutí; prům.r. 3,71 -2. splněná zkouška do A3

SA2 - DIS

V neděli Barča běhala rychleji než v neděli a opět první běh zaběhla krásně čistě. Tentokrá jsme byly jediní, kdo zaběhli bez chyb. Druhou zkoušku jsme měli pěkně rozběhnout. Bohůžel Barča si asi myslím, že povel ke mně je to samé jako povel skrz. Mrzí mě to o to víc, že jsem povel dala dostatečně v čas a Barča se přesto neobtěžoval hnout brvou a v pohodě si běžela do látkáče. Jidiné plus bylo, že Barča běželo docela rychle a bavilo jí to.

Závody to byli pro nás asi nejpovedenější. Splnily jsme si 2x zkoušku, zaběhlé časy jsme měli také dobré. Jediné s čím jsme bojovaly, mimo 1.běhu byla houpačka. S ní jsme měli problémy již na tréninku před závodama. Houpajda Barče nikdy nedělala problémy, tak nevím co to. Běhání se mi, ale líbilo. Hold, cvičák je cvičák :o)).

Fotky zde a video zde.