Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.-11.5.08-TVM

23. 6. 2008

                                  Tréninkový víkend mládeže

O víkendu 10.-11.5.08 se pořádal v Praze-Komořanech tréninkový víkend mládeže. Tato akce se pořádala již několikrát, ale pro nás to bylo poprvé a moc jsme se těšili. Do Prahy jsme vyráželi kolem poledne již v pátek. Jeli jsme spolu s Andrejkou a Brixie. Do Komořan jsme dorazili kolem 5 hodiny. Našli jsme si místo pro stan, postavili jsme ho a pak jsme vyrazili vyvenčit psiska. Večer jsme hráli frisbee a pak už byl pomalu čas jít spát a připravit se na zítřejší závody.

Závody začínali kolem 9 hodiny a první na řadě byl jumping družstev. V družstvu jsme byli s Nikolou a Nancy a Pavlem a jeho jezevčicí. V prvním jumpingu jsme se diskli. Pak se běželi zkoušky, s Barčou jsme se diskli, ani nevim za co, bylo tam toho hodně :o)). Pak byl opět jumping družstev a tam jsme se pro změnu opět diskli :o)). No a jako poslední byli opět zkoušky, kde jsme skončili na 4.místě s ohodnocením VD :o(.Večer nás ještě čekal trénink pod vedením Julie Duškové.

V neděli nás čekala psí olympiáda. Soutěžilo se ve čtyřech disciplínách: 1) ve skoku dalekém- 1.místo, spolu s pinčem Dennym a pudlíkem

2) sprint- čas ani kolikáté jsme byli nevíme

3) vysílačka do tunelu- 3.místo, asi s 6 metrů

4) skok do výšky- 3.místo, Barča skočila bez problému velký a dokonce ještě jednu díru nad velkýma

Pak byl ještě trénink a to opět pod vedením Julie Duškové. Po tréninku jsme si šli zbalit věci a pak už jsme jeli domů

Obrazek

(Více fotek po kliknutí na fotku)